Velkommen til MastraLAN

Her finner du mer informasjon om MastraLAN - vi gleder oss!

Samhold, ikke bare idrett - Glede, Mestring og Fellesskap

 

 

 

Mastra eSport har gleden av å invitere til MASTRALAN i Mastrahuset 09. - 11.oktber!

 

Når: 09. - 11.oktober
Hvor: Mastrahuset
Alder: Født 2009 eller tidligere

Pris: 300kr

 

For å gjøre høst-ferien kjekkere velger vi å arrangere MastraLanet fra mandag 09.oktober til onsdag 11.oktober i MastraHuset. 

MastraLAN passer for alle uansett nivå - dette er en møteplass for gamere som ønsker å spille alene eller sammen med andre. Vi vil også arrangere ulike konkurranser med fine premier. Planen er konkurranser innen CS-GO, Fortnite, Minecraft, MarioCart, Gnomerun med fler!

 

Arrangementet er rus- og alkoholfritt!

 

Åpen kiosk - egne åpningstider ila dagene (mer informasjon kommer)

 

Vi vil opprette egen Spond-gruppe for alle som melder seg på hvor relevant informasjon vil bli delt. Her kan dere også melde dere på konkurranser - påmelding vil også kunne skje på mandagen 09.oktober innen 20:00.

 

Ved avbestilling innen 05.10.23 refunderes 200kr. Ved avbestilling etter det refunderes ikke beløp

Regler

 

§1 Generelt
Vi forbeholder oss retten til å nekte adgang eller bortvise personer for hele eller deler av arrangementet. Hvis vi ser det nødvendig vil vi kontakte foresatte. Ved alvorlige forhold vil vi vurdere politianmeldelse. Problemer med strøm eller nettverk, hendelser utenfor vår kontroll, bortvisning eller lignende gir ikke rett til refundering av billetten. Disse reglene er gjeldende for MastraLAN 2023, og kan forandres fortløpende. I tillegg til disse reglene gjelder beskjeder fra crew og arrangører.

 

§2 Besøkende
Samme regler som deltagere gjelder. Besøkende kan ikke medbringe noen form for PC/nettbrett/spillkonsoll inn eller ut av lokalet. Besøkende har ingen mulighet til å overnatte på arrangementet. Besøkende kan ikke delta i noen spillkonkurranser, men kan delta i konkurranser som arrangeres på scenen.

 

§3 Soving
Av sikkerhetsmessige årsaker er det ikke lov til å sove andre steder enn angitt soveområde- På området beregnet for soving skal det være rolig. Bråking eller plaging av de som sover fører til bortvisning.

 

§4 Oppførsel
Alkohol og narkotika er ikke tillatt på arrangementet. Berusede personer vil bli nektet adgang. Voldelig oppførsel fører til bortvisning. Ferdsel og opphold på avstengte rom, avsperrede steder, tak og lignende er ikke tillatt. Vi slår hardt ned på hærverk og tukling med andres utstyr. Bortvisning og politianmeldelse kan bli vurdert i slike tilfeller. Du har selv ansvar for at det er ryddig rundt plassen din under arrangementet.

 

§5 Utstyr
Det er ikke tillatt å koble til hvitevarer i vårt strømnett. Det vil si: vannkoker, stekeplater, kjøleskap og lignende. Billetten inkluderer en port i nettverks-switchen og et strømuttak. Det i hovedsak PC og skjerm som skal kobles til. Du kan ha med egen stol.

 

§6 Nettverk
Forsøk/Gjennomføring av spredning av virus, cracking/hacking og sniffing er strengt forbudt. Porno og andre støtende ting er ikke tillatt å se eller vise under arrangementet. Egne switcher eller hubber er ikke tillatt å kobles til vårt nettverk uten tillatelse fra arrangør.

 

§7 Konkurranser
Mastra eSport, arrangør av MastraLAN 2023, forbeholder seg retten til å avlyse konkurranser dersom vi anser påmeldingen til å være for lav.

 

§8 Ansvar
Mastra eSport og MastraLAN står ikke ansvarlig for deg eller ditt utstyr under arrangementet. Inngang foregår på eget ansvar. Du erstatter det du ødelegger, med eller uten vilje, på ditt eller andres utstyr.

 

 

Utstyrsliste

 

  • PC
  • Skjerm
  • Ethernet-kabel 5 til 10 meter
  • Mus, tastatur, headset etc.
  • Sovepose/liggeunderlag om dere skal overnatte
  • Tannkost, tannkrem og deodorant
  • Kjøteledning med to stik