Velkommen til Tine Fotballskole 2021

Fredag 20. august til søndag 22- august
Aldersgruppe 6 til 12 år (2015 til 2009)

Mastra IL Fotball inviterer barn mellom 6 til 12 år til å delta på Tine Fotballskole. Dette er et tilbud til alle i denne aldersgruppen, uavhengig av mål og ambisjoner. Vi ønsker at arrangementer er preget av trygghet, trivsel og mestring for den enkelte deltakeren og at den skal stimulere deltakerne til å ville fortsette å spille fotball. På lørdagen vil det være fokus på øvelser og på søndagen er det i utgangspunktet turnering for alle!

Påmelding til Tine Fotballskole 2021!

Benytt deg av innmeldingsskjemaet i Spond for å melde deg på til Tine Fotballskole! Har du flere barn som skal delta kan du legge til flere deltakere før du fullfører påmeldingen med betaling. En må ikke være medlem i Mastra Idrettslag for å bli med på fotballskolen!

Du vil få en ordrebekreftelse på mail fra Spond ved påmelding, sjekk innboks og søppel post.

Påmeldingsfrist 13. august

Generell informasjon

NÅR

20. august til 22. august

HVEM

Alle barn mellom 6 til 12 år!

Må ikke være medlem for å delta

HVOR

Mosterøy Stadion

PRIS

Inkludert

Ny fotball, T-skjorte, Tine bag, drikke, deltakelse, is og frukt

Instruktører

Spillere fra klubbens A-lag og juniorlag

Fredag 20. august kl. 18:00 - 19:00
Registrering av spillere og utlevering av utstyr. Her kan f.eks en fra familien komme innom å hente utstyr. Lagleder kan hente utstyr til sitt lag om ønskelig.

Klubbdommerkurs 18:00 - 20:00
Fra og med 2021 blir klubbdommer kurset for 13 åringene og ikke 12 åringene som tidligere år, dette på bakgrunn av anbefaling fra NFF. Det vil si at årets kurs er for 2008-kullet.

Lørdag 21. august kl. 10:00 - 14:30
Fotballøvelser med instruktører blant annet fra Mastras A-lag og Jr-lag
Konkurranser med premier
Is til deltakerne etter avslutning

Søndag 22. august kl. 10:00 - ca. 15:00
Fotballturnering for alle lag
Frukt til deltakerne under turneringen

Publikum

På fotballskolen ønsker vi at foreldre/ foresatte, søsken, slekt og venner kommer som tilskuere på turneringen søndag. Det er selvfølgelig hyggelig med tilskuere også på lørdagen. Skulle det være begrensninger på dette i August i forhold til total antall osv så får vi komme tilbake med detaljer rundt dette når det nærmer seg.

Forbehold

Skulle det komme endringer og informasjon fra myndigheter og NFF sentralt som gjør at vi ikke kan gjennomføre fotballskolen som planlagt så vil vi måtte avlyse arrangementet. Hvis så skulle bli tilfelle så vil påmeldingsgebyr bli refundert.

Retningslinjer Covid-19

Grunnet Covid-19 kan det forekomme endringer på kort varsel. Vi vil være forberedt på ulike situasjoner og følge nøye med på nasjonale- og lokale retningslinjer slik at vi kan gjennomføre enn trygg aktivitetsuke!

Kort utdrag av de viktigste forholdsreglene og anbefalingene:

• Syke personer skal holde seg hjemme, kun friske personer uten symptomer kan delta på aktivitetsuken.
  • Det opprettes grupper fordelt på alder, ved innstramming av nasjonale- eller lokale retningslinjer kan vi dele gruppene opp i mindre kohorter.
  • Vi kan ha flere grupper samtidig men det skal opprettholdes avstand mellom kohortene.
  • Vi skal ha gode vaske rutiner.
  • Alle må være registrert i arrangementet for å delta
  • Hold avstand mellom aktivitetene der det er mulig.
  • Håndvask (håndsprit) må gjennomføres når man kommer og når man går fra hallen. Trenerne passer på at utøverne har fokus på god håndhygiene i løpet uken.
  • Alle som deltar må være ferdig skiftet, per dags dato vil vi ikke bruke garderober.
  • Drikkeflasker må være merket med navn.
  • Voksen ansvarlig per gruppe.