Velkommen til Tine Fotballskole 2022

Fredag 19. august til søndag 21. august
Aldersgruppe 6 til 12 år (2016 til 2010)

Mastra IL Fotball inviterer barn mellom 6 til 12 år til å delta på Tine Fotballskole. Dette er et tilbud til alle i denne aldersgruppen, uavhengig av mål og ambisjoner. Vi ønsker at arrangementer er preget av trygghet, trivsel og mestring for den enkelte deltakeren og at den skal stimulere deltakerne til å ville fortsette å spille fotball. På lørdagen vil det være fokus på øvelser og på søndagen er det i utgangspunktet turnering for alle!

Påmelding til Tine Fotballskole 2022!

Benytt deg av innmeldingsskjemaet i Spond for å melde deg på til Tine Fotballskole! Har du flere barn som skal delta kan du legge til flere deltakere før du fullfører påmeldingen med betaling. En må ikke være medlem i Mastra Idrettslag for å bli med på fotballskolen!

Du vil få en ordrebekreftelse på mail fra Spond ved påmelding, sjekk innboks og søppel post.

Påmeldingsfrist 13. august

Generell informasjon

NÅR

19. august til 21. august

HVEM

Alle barn mellom 6 til 12 år!

Må ikke være medlem for å delta

HVOR

Mosterøy Stadion

PRIS

Inkludert

Ny fotball, T-skjorte, Tine bag, drikke, deltakelse, is og frukt

Instruktører

Spillere fra klubbens A-lag og J-19

Fredag 19. august kl. 18:00 - 19:00
Registrering av spillere og utlevering av utstyr. Her kan f.eks en fra familien komme innom å hente utstyr. Lagleder kan hente utstyr til sitt lag om ønskelig.

Klubbdommerkurs 18:00 - 20:00
For gutter og jenter født 2009 (eller tidligere for de som ikke fikk tatt kurs sist men ønsker å være klubbdommer)

Lørdag 20. august kl. 10:00 - 14:30
Fotballøvelser med instruktører blant annet fra Mastras A-lag og J-19
Konkurranser med premier
Is til deltakerne etter avslutning

Søndag 21. august kl. 10:00 - ca. 15:00
Fotballturnering for alle lag - mini VM
Frukt til deltakerne under turneringen

Publikum

På fotballskolen ønsker vi at foreldre/ foresatte, søsken, slekt og venner kommer som tilskuere på turneringen søndag. Det er selvfølgelig hyggelig med tilskuere også på lørdagen.

Forbehold

Skulle det komme endringer og informasjon fra myndigheter og NFF sentralt som gjør at vi ikke kan gjennomføre fotballskolen som planlagt så vil vi måtte avlyse arrangementet. Hvis så skulle bli tilfelle så vil påmeldingsgebyr bli refundert.