Turn

Bli med på Mastra IL turn

Bli medlem i dag

Velkommen til turngruppen i Mastra

Turngruppen i Mastra IL ønsker å skape treningsglede for både turnglade barn og for spreke voksne. I de eldre partiene bruker vi Idrettens grunnstige som er utviklet av Norges gymnastikk- og turnforbund. Konseptet er svært allsidig og motorisk utviklende, og kan tilpasses de forskjellige gruppene. Alle treninger er i Rennesøyhallen.

Vårt mål er å skape treningsglede for alle.

Grupper og treningstider

Grunnet Covid-19 blir det noen endringer i hvordan vi gjennomfører trening denne sesongen. Vi må til enhver tid følge anbefalinger gitt av Helsemyndigheter og Norges Idrettsforbund, samt de spesifikke retningslinjene for turn som er utarbeidet av Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF).

Gymlek mix 2016 - 2017

Gymlek er et tilbud for barn født 2016-2017, som er basert på NGTF’s GYMLEK-konsept. Vi har fokus på å leke og ha det gøy, men vi introduserer barna for forskjellige elementer innen turn. Turn og lek er et veldig godt utgangspunkt for barnets første møte med idrett.

Mandag 17:00 – 17:45 Rennesøyhallen

Mix 2014 - 2015

Treningen i denne gruppen skal gi barna god balanse, styrke og bevegelighet, det vil si god motorikk og et godt grunnlag å bygge videre på. Treningene vil legge mye fokus på grunnleggende øvelser som blant annet rulle, hodestående, samtidig som det blir mye lek. Lek er viktig på treningene og vi vil at barna skal ha det gøy, samtidig som de kjenner mestringsglede!

Mandag 18:00-18:45 Rennesøyhallen

Jenter 2013

Her blir det litt mindre lek og vi legger enda mer vekt på grunnleggende turnelementer som styrke, balanse og smidighet. Det grunnleggende er utrolig viktig for å kunne utføre de ulike turnøvelsene og teknikkene. Barna på dette partiet får trene mer på trampett og air-trackbane.

Onsdag 17:00-18:20 Rennesøyhallen

Jenter 2005 - 2012

På disse partiene jobber vi videre med det grunnleggende for å forbedre kondisjon, styrke og koordinasjon. I denne aldersgruppen vil de bli utfordret til å lære inn nye turnmomenter som salto, flick flack, araber med mer. Trenerne tilpasser selvfølgelig vanskelighetsgraden ut ifra barnas behov, slik at alle får nok utfordringer og mestringsglede.

Mandag 19:00-20:15 Rennesøyhallen
Onsdag 18:40-20:00 Rennesøyhallen

Gutteparti  2012 - 2014

Guttepartiet gjelder etter Gymlek, hvor vi sikter oss mot mer turnelementer. Dette er en time med fokus på styrke, balanse og koordinasjon som passer for gutter. Samt turn elementer som salto, airtrack, med mer.

Onsdag 17:00 - 18:20 Rennesøyhallen

Konkurranseparti - jenter 2007 - 2010

Sammen med Finnøy IL turn har vi gleden av å tilby de ivrigste et eget konkurranseparti. Her er det for tiden fullt, men ta kontakt med SU leder turn om du ønsker å stå på ventelise. Må ha lisens.

Fredag 17:00 - 19:00 Finnøy Flerbrukshall

Drop-in turn 15år +

Passer perfekt for voksne og ungdom over 15 år, vi anbefaler alle som er med å utløse lisens.
Ingen treningsavgift kun meldemskontingent.

Egentrening tumbling og trampett. To trenere med sikringskurs tilstede

Mandag 16:45 - 17:55

Cheerleading mix 2011 - 2013

14.02. 2022 - 09.05.2022
Pris: Akt.gebyr 500kr

Eget tilbud for de som ønsker å prøve cheerleading, gjelder for både medlemmer og ikke-medlemmer i turn.

Mandag 18:00 - 18:55

Trenere og lagledere

Mastra Turn tar trenerrollen på alvor! Alle våre trenere og hjelpetrenere tar del i NGTF (Norges Gymnastikk- og Turnforbund) sin "Trenerløypa", hvor de får utviklet seg og hentet inspirasjon.

Vi ønsker å sikre oss trenere også i fremtiden, og er derfor på jakt etter ansvarsfulle og motiverte ungdommer. Interesse for turn er et pluss, men det viktigste er å være flink med barn. Ta kontakt på Facebook eller på turn@mastra-il.no for info!

NGTF har strenge retningslinjer og kompetansekrav for trenere. De har satt som mål at alle trenere med hovedtreneransvar i sal skal ha trener 1 kurs.

Hovedtrenere i Mastra Turn

• Ylva Jonassen
  • Lente Hollands-Halvorsen

Sportslig utvalg

Spørsmål? Vi setter deg gjerne i kontakt med lagleder ved ønske.

Anne Lise Doran

turn@mastra-il.no

Sportslig utvalg består av:

• 2017:
  • 2016: Eirik Cato Hummervoll
  • 2015: Henning Frankenberg
  • 2014:
  • 2013:
  • 2012: Marianne Murbræch
  • 2011: Vibekke Andersen
  • 2010:
  • 2007 - 2009: Anne Lise Doran (leder)

Har du lyst å starte med turn i Mastra IL?

Har du spørsmål eller ønsker du å sjekke om vi har flere ledige plasser? Alle henvendelser angående påmelding og venteliste sendes til turngruppa.

Kontakt Mastra IL Turn