Samhold, ikke bare idrett

   Glede, mestring og fellesskap

Turn

Bli med på Mastra IL turn

Bli medlem i dag

Velkommen til turngruppen i Mastra

Turngruppen i Mastra IL ønsker å skape treningsglede for både turnglade barn og for spreke voksne. I de eldre partiene bruker vi Idrettens grunnstige som er utviklet av Norges gymnastikk- og turnforbund. Konseptet er svært allsidig og motorisk utviklende, og kan tilpasses de forskjellige gruppene. Alle treninger er i Rennesøyhallen.

Vårt mål er å skape treningsglede for alle.

Grupper og treningstider

Gymlek mix 2017 - 2018

Gymlek er et tilbud for barn født 2016-2017, som er basert på NGTF’s GYMLEK-konsept. Vi har fokus på å leke og ha det gøy, men vi introduserer barna for forskjellige elementer innen turn. Turn og lek er et veldig godt utgangspunkt for barnets første møte med idrett.

En velger selv om en ønsker å delta mandag eller onsdag!

Mandagsgruppen: 17:45 – 18:30 Rennesøyhallen

Onsdagsgruppen: 17:00 - 17:45 Rennesøyhallen

Mix 2016 - 2015

Treningen i denne gruppen skal gi barna god balanse, styrke og bevegelighet, det vil si god motorikk og et godt grunnlag å bygge videre på. Treningene vil legge mye fokus på grunnleggende øvelser som blant annet rulle, hodestående, samtidig som det blir mye lek. Lek er viktig på treningene og vi vil at barna skal ha det gøy, samtidig som de kjenner mestringsglede!

2016: Onsdag 17:45-18:30 Rennesøyhallen

2015: Mandag 17:45 - 18:30 Rennesøyhallen

Jenter 2014 - 2013

Her blir det litt mindre lek og vi legger enda mer vekt på grunnleggende turnelementer som styrke, balanse og smidighet. Det grunnleggende er utrolig viktig for å kunne utføre de ulike turnøvelsene og teknikkene. Barna på dette partiet får trene mer på trampett og air-trackbane.

 

2014: Onsdag 17:00 - 18:20 Rennesøyhallen

2013: Mandag og onsdag 17:00 - 18:20 Rennesøyhallen

 

Jenter 2009 - 2012

På disse partiene jobber vi videre med det grunnleggende for å forbedre kondisjon, styrke og koordinasjon. I denne aldersgruppen vil de bli utfordret til å lære inn nye turnmomenter som salto, flick flack, araber med mer. Trenerne tilpasser selvfølgelig vanskelighetsgraden ut ifra barnas behov, slik at alle får nok utfordringer og mestringsglede.

Alderskullene deles opp 2012, 2011 og 2009/10

Mandag 18:35 - 19:45 Rennesøyhallen

Onsdag 18:25 - 19:45 Rennesøyhallen

 

Konkurranseparti - jenter 2007 - 2010

Sammen med Finnøy IL turn har vi gleden av å tilby de ivrigste et eget konkurranseparti. Her er det for tiden fullt, men ta kontakt med SU leder turn om du ønsker å stå på ventelise. Må ha lisens.

 

Fredag 17:00 - 19:00 Finnøy Flerbrukshall 

Søndag 17:00 - 19:00 Rennesøyhallen

 

Trenere og lagledere

Mastra Turn tar trenerrollen på alvor! Alle våre trenere og hjelpetrenere tar del i NGTF (Norges Gymnastikk- og Turnforbund) sin "Trenerløypa", hvor de får utviklet seg og hentet inspirasjon.

Vi ønsker å sikre oss trenere også i fremtiden, og er derfor på jakt etter ansvarsfulle og motiverte ungdommer. Interesse for turn er et pluss, men det viktigste er å være flink med barn. Ta kontakt på Facebook eller på turn@mastra-il.no for info!

NGTF har strenge retningslinjer og kompetansekrav for trenere. De har satt som mål at alle trenere med hovedtreneransvar i sal skal ha trener 1 kurs.

Hovedtrenere i Mastra Turn

 • Benedicte Louise Murbræch
 • Siren Østbø
 • Oda Helen Voll Sem
 • Astrid Jonassen
 • Karianne Hanasand
   

Hjelpe-trenere Mastra Turn:

 • Ida Margrethe Murbræch
 • Kaia Lalid Valen
 • Ella Sofie Gundersen
 • Zara Reianes
 • Nette Hollands-Halvorsen

Assistenter Mastra Turn:

 • Hannah Marie Salte

 • Ylva Jonassen
 • Lente Hollands-Halvorsen

Sportslig utvalg

Spørsmål? Vi setter deg gjerne i kontakt med lagleder ved ønske.

Chris Eknes

Leder

   
 turn@mastra-il.no

Sportslig utvalg består av:

 • Hege Håvarstein - dugnadsansvarlig
 • Arrangement ansvarlig - mangler
 • Nestleder - mangler

Har du lyst å starte med turn i Mastra IL?

Har du spørsmål eller ønsker du å sjekke om vi har flere ledige plasser? Alle henvendelser angående påmelding og venteliste sendes til turngruppa.

Kontakt Mastra IL Turn