Mastrauka

Gratis for alle barn mellom 6 til 12 år

Uke 32 - mandag til fredag 09:00 til 15:00

Sett deg på venteliste her

Velkommen til MastraUka

Mastra idrettslag inviterer alle barn i alderen 6-12 år (2015-2009) til aktivitetsuke mandag til fredag fra kl. 09:00–15:00.

Gjensidigestiftelsen og Barnas Sommer har bidratt med midler til arrangementet, og det har gjort at arrangementet er gratis for alle. Første mann til mølla-prinsippet gjelder da vi kun har plass til 100 barn.

Dagene fylles med aktiviteter som gjennomføres av klubbens trenere og medlemmer. Fredagen avsluttes med grilling som en flott avslutning på «MastraUka».

Det er første gang vi arrangerer «MastraUka» og vi håper at vi sammen kan ha et flott arrangement som kan gjentas til neste år.

Informasjon til alle påmeldte i forhold til gruppeinndeling og oppmøte sendes ut minst en uke før aktivitetsuken. Husk at evt avmelding må skje innen 1. august 2021, slik at eventuelle barn på ventelisten kan ta over plassen.

Alle plassene er fullt opp, men sett deg gjerne på venteliste!

Påmelding - alle plassene er fullt men sett deg på venteliste her!

Benytt deg av påmeldingsskjemaet i Spond for å melde deg på til MastraUka! Har du flere barn som skal delta på MastraUka må du fylle ut skjemaet flere ganger! En må ikke være medlem i Mastra Idrettslag for å bli med på aktivitetsuken!

Generell informasjon

NÅR?

Uke 32 - mandag til fredag

kl. 09:00 - 15:00

HVEM?

Alle barn mellom 6 til 12 år!

Må ikke være medlem for å delta

HVOR?

Rennesøyhallen, Mastrahallen, Mastra Huset, Mosterøy idrettspark og Rennesøy Kunstgress.

PRIS

GRATIS

MAT

Lunsj og frukt er inkludert!

Allergier må opplyses i påmeldinsskjema

Instruktører

Sommerjobb til ungdom mellom 13 til 19 år.

Voksne vil være til stede til hver aktivitet.

Informasjon om grupper og dagsaktiviteter - mer info kommer

Vi vil dele deltakerne opp i grupper på 20 til 30 personer basert på alder. Denne gruppen vil få et gruppenavn som beskriver gruppens ukesplan. Et ekspempel på ukesplan kan være

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
Fotball på MosterøyGruppe
Gruppe 2Gruppe 3Gruppe 4

Felles aktvitetsdag på Mosterøy.

Hinderløype, grilling, hoppeslott konkurranser etc.

Håndball i MastrahallenGruppe 2Gruppe 3Gruppe 4Gruppe
Turn i RennesøyhallenGruppe 3Gruppe 4Gruppe 1Gruppe 2
Lek og andre aktiviteterGruppe 4Gruppe 1Gruppe 2Gruppe 3

Er du mellom 13 og 19 år og ønsker sommerjobb?

Er du mellom 13 og 15 år og ønsker en liten sommerjobb som hjelpe instruktør?

Vi søker ungdommer mellom 13 og 15 år til å bidra til som hjelpe instruktør. Er dette noe for deg, meld din interesse i lenken under!

Du må kunne stille hele uken fra 08:45 til 15:15, samt ha et godt humør og ståpåvilje!

Vi trenger hjelpeinstruktører i fotball, håndball, turn og til andre aktiviter. Meld din interesse og erfaring i skjemaet.

Er du mellom 16 til 19 år og ønsker en liten sommerjobb som instruktør/hovedinstruktør?

Vi søker ungdommer mellom 16 og 19 år til å bidra til som hovedinstruktør eller instruktør. Er dette noe for deg, meld din interesse i lenken under!

Du må kunne stille hele uken fra 08:45til 15:15, samt ha et godt humør, ståpåvilje og kunne ta ansvar!

Vi trenger instruktører i fotball, håndball, turn og til andre aktiviter. Meld din interesse og erfaring i skjemaet.

Er du over 20 år og kunne tenkt deg å være frivillig?

Vi har flere funksjoner som trengs å fylles utover ungdommen som er trenere og instruktører.

Har du anledning til å bidra en dag eller flere dager, eventuelt noen timer? Registrer deg i skjemaet under. Her kan du velge dager og oppgaver, vi setter utrolig stor pris på alle som kan bidra!

Vi trenger hjelp til grilling, verter, transport, førstehjelp etc.

Viktig info vedrørende søking om sommerjobb!

Siste frist for å sende søknad for sommerjobb er 01. juni!

Det er begrenset med plasser så vi vil ta en vurdering om hvem som egner seg best til oppgavene. Vi håper å få plass til alle som ønsker men det kan vi ikke love.

Vi ønsker at en skal kunne jobbe hele uken, men det er også mulig å velge enkelte dager. Men da er det ikke sikkert dere blir prioritert.

Samtykke bilder

Vi i Mastra Idrettslag ønsker å dokumentere MastraUken, og ber dermed i innmeldingsskjemaet om samtykke til gruppe/lagbilder og eventuelt nærbilder hvor aktiviteten er i fokus!

For mer informasjon om samtykke, samt ekspempler på bilder venligst se vedlagt PDF-fil!

Kontaktpersonen til MastraUka er daglig leder Silje Hagen.

post@mastra-il.no

Bilde av Silje Hagen

Silje Hagen

Retningslinjer Covid-19

Grunnet Covid-19 kan det forekomme endringer på kort varsel. Vi vil være forberedt på ulike situasjoner og følge nøye med på nasjonale- og lokale retningslinjer slik at vi kan gjennomføre enn trygg aktivitetsuke!

Kort utdrag av de viktigste forholdsreglene og anbefalingene:

• Syke personer skal holde seg hjemme, kun friske personer uten symptomer kan delta på aktivitetsuken.
  • Det opprettes grupper fordelt på alder, ved innstramming av nasjonale- eller lokale retningslinjer kan vi dele gruppene opp i mindre kohorter.
  • Vi kan ha flere grupper samtidig men det skal opprettholdes avstand mellom kohortene.
  • Vi skal ha gode vaske rutiner av utstyr, oppholdsrom og annet.
  • Alle må være registrert i arrangementet for å delta"
  • Hold avstand mellom aktivitetene der det er mulig.
  • Håndvask (håndsprit) må gjennomføres når man kommer og når man går fra hallen. Trenerne passer på at utøverne har fokus på god håndhygiene i løpet uken.
  • Alle som deltar må være ferdig skiftet, per dags dato vil vi ikke bruke garderober.
  • Drikkeflasker må være merket med navn.